top of page
Buddy faq.png
 • Što se nalazi u vašim grickalicama i od čega su napravljene?
  Rise Buddy snack napravljen je 100% od thai riže bez dodavanja krumpira i kukuruznog škroba kako bi tekstura postala što hrskavija. Pečemo ih bez dubokog prženja. Naš postupak je jednostavan kao i naši sastojci. Začini su prirodni i dodani su nakon pečenja kako bi se stvorila tanja, jedinstvena hrskava tekstura i dugotrajniji okus kojem nećete odoliti do posljednjih zalogaja.
 • Zabrinut sam zbog genetski modificirane hrane. Nudi li Rise Buddy neke grickalice koje nisu provjerene na GMO?
  Iako su svi naši zalogaji sigurni za jelo i udovoljavaju svim regulatornim standardima, sav asortiman tvrtke Rise Buddy je u programu Non-GMO verifikacije.
 • Da li proizvodi sadrže gluten?
  Ne, svi proizvodi Rise Buddy ne sadrže gluten. Godišnje dobivamo certifikate i reviziju od Organizacije za certificiranje hrane bez glutena.
 • Svi Rise Buddy proizvodi su grickalice, unosim li onda previše soli/natrija?"
  Naš međuobrok od riže sadrži manje soli nego što mislite! Natrij po obroku u našem proizvodu zapravo je usporediv ili manji od količine koja se nalazi u hrani poput kruha i čipsa, itd. Kod čipsa sol je na površini, pa je to prvo što vaš jezik okusi. Kod druge hrane, poput krekera, slani okus nije toliko jak jer se sol umiješa u tijesto prije pečenja. Na primjer, 1 oz. (30 g) porcija okusa plavog sira Rise Buddy White Rice sadrži 170 mg natrija, što je manje od količine natrija u 1 oz. posluživanje pšeničnih krekera.
 • Zabrinut sam zbog toga što jedem previše masnoće. Ima li u vašem proizvodu puno masnoća?
  Sve grickalice Rise Buddy sadrže manje od 10% ulja od rižinih mekinja, što je 3 grama masti po porciji od 1 oz. Puno je niža od grickalica poput čipsa, kukuruznog čipsa i pšeničnih krekera itd. Na primjer, većina čipsa od krumpira ima 7-10 grama ukupne masti po 1 oz. porciji.
 • Mogu li se grickalice zaista uklopiti u zdravu i balansiranu prehranu?
  Vjerujemo da grickalice mogu pomoći u održavanju vaše težine i održavanju energije tijekom dana. Osim toga, istraživanje sugerira da pametno grickanje pomaže poboljšanju ukupne kvalitete prehrane pružajući hranjive sastojke i hranu koja često nedostaju prehrani. Također psihološki učinak koji stvara unos grickalica udaljava nas od dojma strogih i rigorozni dijeta koje su dosta odbojne te nam njihova konzumacija daje određeni osjećaj zadovoljstva. U današnje vrijeme radimo sve, a ponekad nemamo dovoljno vremena za pravilan obrok. Snack je dozvoljen, ali pitanje je da odabrati onaj sa najboljim omjerom i onaj koji se najviše uklapa u vašu prehranu. S obzirom an to mislimo da je Rise Buddy pravi izbor.
Postavi nam pitanje
bottom of page