top of page
aboutus1.jpg

Tko je MaxPro1?

U & P Private Limited je proizvođač maziva sa sjedištem u Singapuru. Osnovani 2002. godine, U&P je započeo s ugovornom proizvodnjom i miješanjem za mnoge privatne robne marke s prosječnim godišnjim kapacitetom od preko 30.000 metričkih tona. Tijekom godina U&P je poticao blisko partnerstvo s brojnim glavnim dobavljačima baznih ulja i vodećim proizvođačima aditiva koji su bili presudni u njegovoj težnji za izvrsnošću, te proizveo široku paletu kvalitetnih maziva koja premašuje zahtjeve tržišta.

U&P je 2009. godine lansirao svoj prvi brend kuće: MaxPro1 Lubricants. Marka MaxPro1 od tada je dosegla brojne izravne krajnje korisnike, lokalne distributere, trgovce i uvoznike u azijsko-pacifičkoj regiji. 2017. U&P je vidio priliku za rast i kupio je nove pogone na otoku Jurong, singapurskom kemijskom čvorištu, proširujući svoj godišnji kapacitet miješanja na 120 000 metričkih tona. U planu su razmatranja za proizvodnju glicerina i estra s predviđenom godišnjom proizvodnjom od 18.000 tona, odnosno 60.000 tona.

Busotina.jpg
Ulja.jpg

Globalno tržište maziva danas se suočava s brzim promjenama tehnologije, regulatornim ograničenjima i regionalnim trendovima - toliko da potražnja za specijaliziranijim proizvodima neprestano raste. Svoj uspjeh pripisujemo našoj inovativnoj kulturi tvrtke i mogućnosti prilagođavanja proizvoda specifičnim potrebama koje zahtijevaju naši kupci. Nezadovoljni samo oslanjanjem na osnovne pakete aditiva od dobavljača, nastavljamo razvijati dodatne proizvode za jačanje postojećih formula kao dio naše obveze da uvijek pružimo proizvode s dodanom vrijednosti koji na tržištu stoje iznad svih ostalih.

bottom of page